Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue01182022

Last updateTue, 23 Nov 2021 1pm

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Alt director schimbat la fabrica Lufkin din Prahova

Alt director schimbat la fabrica Lufkin din Prahova

Lufkin Romania

 

General Electric UK Financing, ca asociat unic al Lufkin Industries srl, a hotărât săptămânile trecute să-l revoce din funcţia de administator pe David Middler Kennedy, indică o hotărâre a Lufkin, consultată de Energy Report.

În locul lui englezului Kennedy a fost numit americanul James Antony Raffaele, cu un mandat de patru ani.

Această schimbare survine după ce în această toamnă, General Electric l-a schimbat şi pe Ian Fraser Milne. Acesta a fost numit abia în luna august a anului trecut iar mandatul său fusese prevăzut iniţial pentru patru ani, până în 15 august 2017. A fost schimbat însă cu Dina Abrahamovna Michaeva de la General Electric, al cărei mandat este, cel puţin teoretic, până în 15 iulie 2018.

Astfel că mai nou, cei doi administratori ai fabricii româneşti de echipamente petroliere sunt Dina Abrahamovna Michaeva şi James Antony Raffaele.

Texanii de la Ploieşti au avut anul trecut afaceri de 111 milioane de lei, de peste două ori mai mari decât cele de 45,5 milioane lei din anul 2012.

Firmă cu o tradiţie de 112 ani, cei de la Lufkin, unul dintre liderii mondiali ai furnizorilor de echipamente petroliere şi de gaze naturale au făcut cea mai mare investiţie din istoria companiei tocmai lângă Ploieşti, unde produce în principal sonde petroliere (mai precis, pompe cu balansier). Fabrica a fost deschisă oficial în iunie 2013 în Ploieşti West Park. Circa 90% din producţie ia calea exporturilor iar destinaţia este mai ales activitatea on shore.

Dintre cumpărătorii noii fabrici, cel mai important este OMV Petrom, au declarat la inaugurare  reprezentanţii companiei pentru Energy Report.

Texanii au cheltuit un total de 140 de milioane de dolari pentru fabrica de la Ploieşti iar Guvernul României a oferit circa 28 milioane de euro pe măsură ce anumite etape ale construcţiei au fost realizate.

General Electric a preluat anul trecut grupul Lufkin cu 3,3 miliarde de dolari.

 

CONSUMUL GLOBAL DE ENERGIE

PRODUCTIA GLOBALA DE ENERGIE

Consumul de energie al SUA

Tag Cloud