Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie O nouă companie străină caută petrol şi gaze în România

O nouă companie străină caută petrol şi gaze în România

Sand Hill Petroleum 2

Susţinută de marele fond global de private equity Warburg Pincus, compania de explorare şi producţie a hidrocarburilor Sand Hill Petroleum şi-a închiriat pentru sediu un spaţiu în zona mănăstirii Caşin, într-o clădire de birouri de pe strada Dumitru Florescu (vezi foto), conform informaţiilor deţinute de Energy Report.

Compania Sand Hill Petroleum B.V., înregistrată în Olanda la Amsterdam, a intrat în România abia în a doua jumătate a anului trecut, având în primă instanţă sediul în zona parcului Floreasca, într-un imobil de pe strada Banu Antonache, pentru ca de curând să se mute în zona Caşin.

Compania se focusează în această perioadă pe explorarea şi producţia de hidrocarburi onshore în special în Ungaria şi România.
 
În ţara noastră, compania are trei administratori: olandezul Guido Nieuwenhuizen de la fondul Warburg Pincus, ungurul Tamas Lederer şi firma olandeză Intertrust.

În urmă cu doar trei săptămâni, Warburg Pincus şi-a angajat câţiva noi directori şi consultanţi pentru a-şi extinde investiţiile în Europa. Printre noii experţi se numără foşti directori de la London Stock Exchange, LCH Clearnet sau JP Morgan.

Tag Cloud