Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing MOL a deschis 7 benzinării noi, în care a investit 6,1 milioane de euro

MOL a deschis 7 benzinării noi, în care a investit 6,1 milioane de euro

MOL Statie Pipera

MOL România a investit peste 6,1 milioane de euro în 7 benzinării noi, extinzându-și rețeaua de distribuție națională la 154 de unități. Noile benzinării sunt situate în județele Constanța, Ilfov, Suceava, Timiș, Hunedoara, Iași și Bihor.
Noua stație MOL din Cernavodă, județul Constanța, este amplasată pe Bulevardul Medgidia nr. 1, pe o suprafață totală de 1.700 de metri pătrați, inclusiv un magazin de 45 mp. Benzinăria are 2 pompe multi-produs și este prima stație de alimentare modernă din oraș, ideal situată și echipată pentru a deservi cei 17.000 de locuitori ai localității.

Cea mai nouă benzinărie MOL din Ilfov este situată pe șoseaua București Nord nr. 20, în sensul giratoriu care face legătura dintre șoseaua Pipera și șoseaua Bucuresti-Nord. Unitatea are o suprafață de  1.900 mp, un magazin de 80 mp și 3 pompe multi-produs, dintre care una cu pistol rapid, pentru alimentarea vehiculelor comerciale.

O benzinărie nouă a fost deschisă de către MOL România în Rădăuți (județul Suceava), pe Calea Bucovinei, pentru a deservi traficul către Suceava și Câmpulung Moldovenesc. Stația are două pompe multi-produs, o pompa rapidă cu pistoale cu debit mărit, pentru vehicule comerciale, skid GPL, suprafața totală fiind de 2.390 mp, iar cea a magazinului de 65 mp.

Cea de-a șasea benzinărie MOL din Timișoara, a opta din județul Timiș, a fost deschisă la ieșirea din oraș către Lugoj, în comuna Ghiroda, pe Calea Lugojului 86. Unitatea poate deservi atât traficul local cât și traficul greu pe direcțiile Lugoj-Deva sau Lugoj-Craiova, cu ajutorul celor trei pompe multi-produs, dintre care una asigură debit mărit. Suprafața totală este de 4.000 mp, iar cea a magazinului de 80 mp.

După deschiderea stației din Brad, pe Strada Vânătorilor 108, MOL România a ajuns la un număr de 6 benzinării în județul Hunedoara. Stația este utilă șoferilor care merg către Deva și către Autostrada A1, care pot alimenta la una dintre cele două pompe multi-produs, în timp ce vehiculele comerciale au la dispoziție un pistol cu debit mărit. Magazinul stației are o suprafață de 80 mp, iar terenul este de 3.043 mp.

Benzinăria din Miroslava (județul Iași) este situată pe Șoseaua Industriilor 22, în apropierea liniei de centură a orașului Iași, pe ruta către Târgu Frumos-Botoșani sau Târgu Frumos-Bacău. Terenul este de 3.000 mp, suprafața magazinului ocupă 80 mp. Șoferii pot utiliza 3 pompe, dintre care două multi produs și una cu posibilitatea de alimentare rapidă.

La fel ca în toată rețeaua MOL România, clienții pot achiziționa o sortimentație variată de produse alimentare, produse din tutun, băuturi, alături de lubrifianţii de calitate înaltă MOL Dynamic sau produsele premium de îngrijire auto EVOX.

„Suntem hotărâți să ne continuăm politica de investiții, în funcție de oportunitățile de piață, pentru a ne extinde prezența și a oferi carburanți de calitate clienților locali, dar și celor care vor să beneficieze de avantajele unei rețele regionale puternice. De la începutul acestui an, am deschis 11 benzinării în România. Extinderea în țară și  în regiune sunt importante pentru clienți, care acum au acces la mai multe unități ale aceleiași rețele internaționale”, a declarat Kinga Daradics, CEO & Country Chairman al MOL România.

Grupul MOL operează o rețea de peste 1.700 de benzinării în regiunea Europei Centrale și de Est. Clienții persoane juridice, care utilizează carduri de carburant MOL Gold, au acces în toată rețeaua la o gamă largă de servicii, pe lângă achizițiile de carburanți, precum recuperarea TVA și a accizei sau asistență tehnică 24/24. Persoanele fizice au la dispoziție sistemul dedicat clienților loiali, denumit MultiBonus, prin care punctele acumulate pot fi transformate în achiziții de produse sau servicii sau folosite în cazul unor promoții speciale.

 

 

Tag Cloud