Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu04182024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing Fanii Rapidului și ai Petrolului, dar și melomanii pasionați de Robbie Williams sau festivalul Enescu, vor putea achiziționa bilete din benzinăriile OMV

Fanii Rapidului și ai Petrolului, dar și melomanii pasionați de Robbie Williams sau festivalul Enescu, vor putea achiziționa bilete din benzinăriile OMV

OMV service corner

Fanii lui Robbie Wiliams, dar și melomanii mai pretențioși, care vor să asiste la festivalul George Enescu, își vor putea procura bilete, începând cu luna martie, din cele 153 de benzinării OMV deținute de OMV Petrom.

Și cei aproximativ 8.000 de fani ai Rapidului sau ai Petrolului Ploiești care asistă în medie la meciurile echipelor favorite de pe teren propriu vor putea achiziționa abonamente și bilete din aceleași stații OMV.

Biletele la aceste evenimente, dar nu numai, vor putea fi achiziționate în benzinăriile OMV, în urma semnării de către compania petrolieră a unui parteneriat cu firma de ticketing Eventim.

Noul serviciu este disponibil non-stop în toate cele 153 de staţii OMV, de la începutul lunii martie. Clienţii pot achiziţiona bilete la oricare din evenimentele promovate de Eventim, inclusiv cele mai interesante evenimente muzicale ale anului: concertul Robbie Williams şi festivalul George Enescu. Biletele pot fi ridicate pe loc, după ce se achită contravaloarea acestora, la casieriile speciale din zona de servicii.

Și fanii tenisului vor putea achiziționa bilete si abonamente la turneul BRD Năstase Țiriac Trophy din luna  aprilie în cele 153 de benzinării OMV.

“Prin lansarea noului serviciu în parteneriat cu Eventim, le oferim clienţilor noştri o modalitate facilă de a avea acces la cele mai importante evenimente culturale şi sportive din România. Pentru noi, extinderea gamei şi oferirea de servicii de calitate este o preocupare constantă, astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Vânzarea de bilete completează o paleta variată de produse (peste 2.500) şi servicii de calitate deja disponibile în staţiile OMV, de la serviciile de transfer de bani şi plăţi facturi, la cafenelele Viva, cel mai mare lanţ de cafenele din România, care rivalizează cu marile lanţuri de renume”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager România în cadrul OMV Petrom.

„Suntem extrem de bucuroşi să venim în întâmpinarea clienţilor cumpărători de bilete cu un nou serviciu de prima clasă, prin colaborarea cu unul din cele mai cunoscute branduri din Romania, OMV. Acest parteneriat permite, în premieră pentru mediul offline, acces non-stop la serviciile Eventim, în condiţii de confort maxim. Suntem siguri că acest serviciu va deveni popular în foarte scurt timp, iar staţiile OMV o destinaţie favorită pentru cei care vor sa achiziţioneze bilete la cele mai mari evenimente din România”, susține Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim.

În staţiile OMV sunt disponibile mai multe servicii: financiare (transfer de bani, plata facturi şi rate), auto (asigurări RCA, spălătorie auto), livrări flori sau achiziționări de bilete loto.

Tag Cloud