Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing Primele două benzinării mobile Petrom inaugurate pe Autostrada Orăștie-Sibiu

Primele două benzinării mobile Petrom inaugurate pe Autostrada Orăștie-Sibiu

Benzinarie mobila Petrom autostrada A1 Sibiu

 

Primele două benzinării mobile din România operate sub brand-ul Petrom au fost inaugurate pe autostrada A1, segmentul Orăștie-Sibiu, la km 76, de OMV Petrom.

Stațiile au fost deschise în spațiile de servicii concesionate de OMV Petrom la începutul lunii iulie de la Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România (CNADR). Cele două stații se află în apropierea localității Cristian, la circa 12 km de oraşul Sibiu.

Fiecare benzinărie este prevăzută cu o zonă de alimentare cu carburanți şi cu o zonă de magazin şi este dotată cu 3 pompe la care sunt disponibile patru tipuri de carburanți. Una dintre pompe este de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.

“Noile stații mobile răspund unor nevoi variate, oferind atât carburanți, cât şi o gamă largă de produse non-oil. Sperăm ca până la sfârşitul lunii noiembrie să inaugurăm încă opt stații mobile în spațiile de servicii de pe autostrăzi”, a declarat Adrian Nicolăescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

OMV Petrom a aplicat un nou concept pentru noile stații Petrom concesionate pe autostrăzi, conform cerințelor CNADNR. Noile stații mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele au fost transportate şi amplasate în punctele în care vor funcționa, fără a necesita lucrări suplimentare de construcție şi amenajare.

Clienții vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele patru tipuri de carburanți disponibili: benzină standard, benzină Extra 99, motorină standard sau motorină Extra.

În luna iulie, OMV Petrom a anunțat că a câștigat licitația pentru construirea a zece benzinării în cinci zone de servicii de pe noile autostrăzi, pe autostrada Nădlac-Arad (A1), km 26, pe autostrada Orăștie-Sibiu (A1), km 20, pe autostrada Orăștie-Sibiu (A1), km 76, pe autostrada Medgidia-Constanța (A2), km 186, pe autostrada Lugoj-Deva (A1), la km 21.

 

Tag Cloud