Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu04182024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Preturi Benzina Stiri Preturi Benzina Preturi Benzina OMV lansează un nou sortiment de benzină care îmbunătățește performanțele la accelerare cu până la 14%

OMV lansează un nou sortiment de benzină care îmbunătățește performanțele la accelerare cu până la 14%

statie-omv

OMV va lansa la începutul lunii iunie în benzinăriile operate în România un nou sortiment de benzină, OMV MaxxMotion 100plus, care “prelungește durata de viață și, în același timp, maximizează performanța motorului”.

OMV MaxxMotion 100plus “previne depunerile pe supapa de admisie cu până la 96%, maximizează puterea motorului și îmbunătățește performanțele de accelerație”, precizează un comunicat OMV.

Noul sortiment de benzină a fost testată extensiv și se bazează pe o formulă special dezvoltată cu o combinație unică de aditivi cu triplu efect: curăță, protejează și previne depunerile din motor.

OMV susține că testele au arătat că folosirea îndelungată elimină până la 63% din depuneri, dar au și un puternic efect de prevenție, maximizând durata de viață a motorului: până la 100% prevenire a coroziunii și până la 96% prevenire a depunerilor de pe supapele de admisie.

“OMV MaxxMotion 100plus garantează o cifră octanică de minimum 100, cu impact direct in performanța motorului. În plus, noua benzina conține aditivi speciali care minimizează fricțiunea, crescând astfel eficiența motorului. Testele au indicat creșterea puterii motorului cu până la 5% în faza de accelerare și îmbunătățirea performanțelor la accelerare cu până la 14%.”, se precizează în comunicatul OMV.

OMV MaxxMotion 100plus respectă întru totul cele mai înalte standarde stabilite de asociațiile producătorilor auto și de motoare din întreaga lume, care se regăsesc în Worldwide Fuels Charter. Caracteristicile OMV MaxxMotion 100plus rezultate în urma testelor se încadrează în benzinele de categoria 5, cea mai avansată categorie.

“Am depus mari eforturi pentru a obține această recunoaștere. Ceea ce ne motivează este dorința continuă de a oferi clienților noștri cele mai bune produse, alături de o gamă variată de servicii, în linie cu promisiunea brandului OMV „We care more”. OMV MaxxMotion 100plus are grijă de motorul mașinii, ajutând în acest fel la prelungirea duratei de viață a acestuia”, a declarat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom România.

„Mai multă putere, consum redus – aceasta este o provocare continuă care a transformat motoarele noastre în instrumente de înaltă precizie care utilizează la maxim fiecare mililitru de carburant. Doar ca exemplu al dezvoltării tehnologice, odată cu introducerea motoarelor turbo cu injecție directă, de capacitate mică, dar care oferă performanțe de top, a crescut exponențial nevoia unui carburant de calitate pentru a asigura o compresie maximă. În aceste circumstanțe, alegerea unui carburant de ultima generație care îndeplinește complet cele mai înalte standarde și garantează o cifra octanică înaltă este de preferat. Pentru că va garanta cea mai bună performanță cu un consum redus”, susține Dominik Trzupek, After Sales Manager la BMW Group Romania.

Tag Cloud