Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04232024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Lista perimetrelor pentru concesionarea activităţilor de explorare minieră a fost aprobată

Lista perimetrelor pentru concesionarea activităţilor de explorare minieră a fost aprobată

mineri feisbucPreÅŸedintele AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Resurse Minerale, Gheorghe DuÅ£u, a emis ordinul 21 în 12 februarie 2015 privind aprobarea listei perimetrelor (vezi mai jos lista completă) pentru concesionarea de activităţi de explorare prin concursul public de ofertă - Runda nr. 89/2015.

Astfel, ANRM va organiza concurs pentru concesionarea activităţilor miniere de explorare în perimetrele aprobate potrivit prezentului ordin.

Termenul de depunere a ofertelor este ora 15,00 a celei de-a 35-a zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentului ordin. Ordinul intră în vigoare in 20 februarie.

ANRM pune la dispoziţia firmelor interesate date şi informaţii geologice existente în fondul geologic naţional şi/sau în fondul naţional de resurse/rezerve minerale.

Accesul la datele şi informaţiile geologice se face în condiţiile achitării de către solicitant a tarifelor pentru consultarea şi utilizarea de date şi informaţii din fondul geologic naţional referitoare la resurse minerale.

Lista perimetrelor

lista concesiuni explorare 1

lista concesiuni explorare 2

lista concesiuni explorare 3

 

 

 

 

 

Tag Cloud