Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Contabilitate si Fiscalitate Furt de produse petroliere în valoare de 1,8 milioane de lei. 112 percheziții în București, Buzău, Brăila și Ialomița

Furt de produse petroliere în valoare de 1,8 milioane de lei. 112 percheziții în București, Buzău, Brăila și Ialomița

furt-produs-petrolier-2-640x360

Autoritățile române par a avea un nou obiectiv: piața produselor petroliere. După ce în urmă cu două săptămâni, au efectuat percheziții și au emis 18 mandate de arestare în Timiș și Sibiu, iar săptămâna trecută a declanșat operațiunea care s-a soldat cu închiderea rafinăriei Petrotel Lukoil, în această dimineață a venit rândul rândul Bucureștiului, Buzăului, Brăilei și Ialomiței, unde au fost organizate numai puțin de 112 percheziții.

Potrivit unui comunicat de presă, Poliţia Română a efectuat marți dimineață 112 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Brăila şi a municipiului Bucureşti, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere, precum şi depozite de colectare de ţiţei. Prejudiciul estimat, până în prezent, se ridică la peste 1.800.000 de lei.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 108 mandate de aducere.

La acțiunea desfășurată sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., au participat peste 650 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, I.P.J. Buzău, I.P.J. Brăila şi D.G.P.M.B., precum și ofițeri specialiști ai D.I.F., D.A.E.S.P. și luptători S.I.A.S.-I.G.P.R.

Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele mai multor persoane, bănuite de comiterea de furturi de produse petroliere din rezervoare de pe raza judeţului Ialomiţa, precum şi la depozite de colectare de ţiţei.

În cadrul activităţilor, desfăşurate în două dosare penale instrumentate de polițiștii ialomițeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni și Slobozia, se urmărește depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracţiuni și a bunurilor folosite la comiterea faptelor.

Tag Cloud